Eric Jackson Perrin

EnglishSpainGermanPortugalItalyRomania

Cine sunt?

Bună, mă numesc Eric Jackson Perrin. Am 55 de ani.

Sunt francez cu origini engleze, germane, spaniole și italiene. Strămoșii mei englezi au sosit în Franța din Preston în 1814, iar strămoșii mei spanioli au sosit din Mallorca în 1917. După 20 de ani de muncă în industria de servicii logistice, mi-am dedicat viața,începând cu anul 2010,scrisului şi promovării unei moșteniri spirituale, astfel încât ceimotivaţi să se poată folosi de aceste instrumente minunate: astrologie, astrologie mayașă, Rune, I Ching și un instrument de autocunoaștere bazat pe numerologia karmică care se numeşte Diamantul din Naștere, pe care l-am creat în anul 2011. Cartea numită instrumente și tehnici de dezvoltare personală pentru terapeuți și persoane fizicedescrie multe alte instrumente, însă aceasta există doar în limba franceză în momentul prezent. Dintre cele 39 de cărți pe care le-am publicat, unele sunt traduse în limba engleză, iar următoarea carte este tradusă în limba rusă.

Cărți

CARTEA ŞI CAIETUL PRACTIC AL DIAMANTULUI DIN NAŞTERE (20€)

De unde ești? Cine ești? Ȋncotro te îndrepţi? De ce esti aici? Care este scopul tăuîn viață? Știai că, în calitate de ființă umană creată de ‘Sursa întregii vieți’, ești asemenea unui ‘Diamant’ care vrea să strălucească? Însă, pentru a străluci ca un Diamant, este important să lustruieşti fiecare dintre fațetele sale, prin urmare să devii conștient (ă) de ele ca mai apoi să exprimi fiecare faţetă în cea mai bună formă a ei pentru a întruchipa cea mai bună versiune a ta!

Diamantul din Naștere este construit utilizând numerologia karmică evolutivă hindusă. Este o hartă astronumerologică bazată pe prenume, nume și data ta de naștere. Este un instrument de autocunoaștere extrem de relevant pentru persoanele fizice, terapeuți, astrologi, tarologi, numerologi precum și serviciile de resurse umane. Acesta relevă structura sufletului tău și evoluția acestuia prin cele 24 de spații interioare numite case. Îți oferă chei și descrie diferite părți din tine și modul în care fiecare parte creează o parte din viața ta. Este ca un GPS al vieții tale interioare. Te poate ajuta foarte mult să răspunzi la întrebările exprimate mai sus și la multe altele.

În această carte și caiet, vei descoperi cum să construieşti și să interpretezi Diamantul din Naștere. Vei explora, de exemplu, puterea, bogăția și resursele tale, provocările și contradicțiile, mijloacele tale de adaptare și integrare socială, moștenirea ta psihologică, ființa ta profundă și creativitatea, inteligența tehnică și dificultățile tale recurente, funcționarea ta relațională, soluțiile tale, drumul tău în viaţă, cheia genealogică, motivația și mijloacele tale de a prospera și de a te realiza. Datorită exercițiilor de coaching și vizualizare, poți face apel la energia cifrelor și imaginilor care le ilustrează (arcane) pentru a-ți atinge obiectivele și a avea succes!

Training pentru a învăța cum să faci consultații pentru ‘Diamantul din Naştere’

Foarte multepersoane din Franța, Belgia, Elveția și din alte părți propun consultații pentru Diamantul din Naştere, în limba franceză. O consultație durează între o oră sau două și se poate efectua la telefon, pe zoom/skype sau față în față. O consultație costă de obicei 80 de euro. Dacă practici coaching, astrologia, numerologia sau dacă ești, de exemplu, cosmeticiană sau terapeut, poți învăța Diamantul din Naștere în două zile și apoi,poţi oferi consultații clienților tăi, folosind astfel în mod legal acest instrument extraordinar de coaching și dezvoltare personală. Costul instruirii de două zile este de 250 euro. Dacă inima îți spune că va finemaipomenit să folosești acest instrument, atunci mă poți contacta în limba engleză sau în franceză, deoarece nu vorbesc limba ta, prin email, la următoarea adresă: jacksoneric@neuf.fr

Salutări.
EJP

EnglishSpainGermanPortugalItalyRomania
0
    0
    Votre panier
    Votre panier est videRevenir à la boutique